Hjem » Events » Galleri: Gumball 3000 i København, 2015

Galleri: Gumball 3000 i København, 2015

2015 bød på nye biler i Gumball feltet. Se dem her!

Gumball er landet i København, og vi var taget til Kongens Have for at se bilerne. De var dog en del forsinkede, da den oprindelige tidsplan var smuttet. Det betød at vi desværre ikke har fået ALLE bilerne med i dette galleri, men vi har fået en masse af de vigtigste.

I årets løb var der alt fra helt gamle åbne cabriolet’er, til nye ombyggede Ferrari’er. Biler, som alle gav så meget larm fra sig, at man skulle holde sig for øret, når du stod tæt på.

Galleri: Gumball 3000 i København, 2015 1Også Jon Olsson’s vilde Audi RS6 Avant DTM var med i løbet, som var en af de biler mange havde ventet på, og som flere venter på ved de næste stop på ruten. Ligeledes var den kendte Shmee150 med i årets felt, i hans limegrønne McLaren.

Se vores billeder herunder.

Tjek også

Skoda Kodiaq RS er den hurtigste 7 personers SUV rundt på Nürburgring

Skoda Kodiaq RS er og den første SUV fra det tjekkiske mærke, der får lov til og bære RS emblemerne. Under kølerhjelmen finder vi Volkswagen gruppens nye 2.0 liters twin turbo diesel motor, der i Kodiaq yder 236 hestekræfter og 500 Nm. Det gør at den store tjekke sprinter fra 0-100 km/t på 7 sekunder. Topfarten er på 220 km/t. Gearkassen er en 7 trins DSG, bilen får desuden firehjulstræk som standard.