Hjem » Nyheder » Bil Mærker » BMW » G-Power giver M3 GTS over 600 hk!
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

G-Power giver M3 GTS over 600 hk!

Det tyske tuningsfirma G-Power, vil nu tilbyde kunder af den nye BMW M3 GTS en “mindre” tuningspakke. Her får de glade ejere endnu mere power ud af deres i forvejen hurtige BMW.

Man skulle tro at BMW havde konstrueret den fedeste M3 til dato. Men ikke hvis det står til G-Power. De har nemlig annonceret at de vil lave M3 GTS endnu vildere.
Selvom bilen har letvægts chassisdele, kulfiber dele, titanium udstødning, racerundervogn, bur og racersæde med seks-punkts sele, vil G-Power alligevel pille lidt videre ved bilen.

For under hjelmen tilbyder de nu at putte en SK II CS kompressor ned. Det vil få den specielle BMW til at yde over 600 hestekræfter! I forvejen er den født med 450 hk. De første modeller af den limiteret serie på 220 enheder er allerede landet hos G-Power, og flere er i vente.

Det bliver spændende at se bilen efter denne opgradering! Læs mere om BMW M3 GTS her.

Tjek også

RAUH-Welt Begriff Porsche 911

Denne Porsche er fra den generation der hedder 964. Bilen har fået det velkendte RAUH-Welt udseende, som er vintage inspireret ydre, der mest af alt ligner en pumpet version af en RS model fra 1970'erne. Der er blevet plads til intet mindre end 15 dele til det vilde body kit, derudover er der bygget en stor hækspoiler på bilen. Dette giver et helt vildt aggressivt look.