Hjem » Videoer » Volkswagen præsenterer: Pakkeboksen

Volkswagen præsenterer: Pakkeboksen

Som led i at du nu kan bestille din næste Volkswagen Up! via internettet, har VW lanceret en video med skjult kamera hvor en kunde afhenter sin nye bil, via pakkeboksen. Se den sjove sketch her!

Men du kan også bestille din bil online, og få den udleveret inden for 10 hverdage, skriver Volkswagen i deres pressemeddelelse.

At bestille sin bil direkte online, er første gang at det sker for et bilmærke i Europa. Med få klik kan din næste nye bil bestilles gennem Volkswagen.dk/online.

Og Up! er meget populær. De sidste par år har omkring 50.000 danskere købt bilen, og fremover er bliver det nemmere via denne nye bestillingsmulighed. Det sker samtidig som led i, at flere og flere danskere køber deres ting online – så hvorfor ikke også bilen?

Volkswagen hæver beløbsgrænsen for dansk online handel

Med lanceringen af online bilsalg har Volkswagen i samarbejde med Nets fået hævet den danske beløbsgrænse for online handel fra de eksisterende 100.000 kr. til 150.000 kr.

Ca. 75% af de danske up!-kunder køber en up! i prislejet 120.000 -130.000 kr. og derfor er det netop også up!-modeller i dette prisleje, man nu kan købe online.

”Vi har fokuseret på, at online salget skal være så simpelt og gennemskueligt for forbrugeren som muligt og derfor har vi valgt at lancere to forskellige up! med et begrænset udvalg af ekstraudstyr. Dels fordi vi fra vores data kan se, at det er netop de modeller, som langt de fleste danskere efterspørger og dels for at gøre leveringstiden så kort som mulig. I og med, at vi på forhånd kan bestille bilerne hjem til vores centrallager i Danmark, er det udelukkende indregistreringen af bilerne, klargøring og transporten der tager tid og dermed kan vi udlevere en up! købt online indenfor blot 10 hverdage”, udtaler Ulrik Drejsig.

Så let er det – betal med kort eller MobilePay.

Via Volkswagen.dk/online specificerer man sin up! via få klik med motorstørrelse, farve og ekstraudstyr.

Næste trin i processen er, at man bliver man bedt om at identificere sig via NemID. Dette sker, da bilen skal indregistreres af SKAT og der er derfor behov for at verificere korrekt identitet på kunden.

Herefter vælger man det forsikringsselskab, man ønsker at være forsikret hos.

Slutteligt vælger man den Volkswagen-forhandler, man ønsker sin up! udleveret fra.

Herefter klikker man på indkøbskurven og går til betaling, proceduren er, som man kender den fra enhver anden web-shop: man indtaster sine betalingsoplysninger og handlen gennemføres.

Der kan betales med MobilePay, Dankort, Visa-kort, MasterCard og American Express og kunden skal selv sørge for, at beløbet kan trækkes via den valgte betalingsform.

Kunden modtager slutteligt en bekræftelse af købet på mail og bliver kontaktet direkte af den valgte forhandler for at aftale udleveringsdato – udleveringen sker indenfor 10 arbejdsdage.

Fuld retur- og fortrydelsesret: Som ethvert andet køb består der selvfølgelig også 14 dages retur- og fortrydelsesret på online købet af en up! Er bilen blevet kørt i returneres det fulde beløb modregnet 3.880 kr., der er det gebyr, der opkræves ved indregistrering af bilen og Volkswagen fratrækker 1,50 kr. pr. kilometer bilen har kørt.

Samtlige handelsbetingelser kan læses på Volkswagens hjemmeside http://www.volkswagen.dk/online
Tjek også

Sådan får du årets juletræ hjem på den helt rigtige måde

Sådan får du årets juletræ hjem på den helt rigtige måde