Hjem » Nyheder » Få en cykel cykelholder på din Opel
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Få en cykel cykelholder på din Opel

Opel Danmark introducerer ny cykelholder, der virker til både Corsa, Meriva og Astra med plads til to cykler.

Opel Danmark introducerer et cykelholder system i Danmark, der nu fås både til Opel Corsa, Opel Meriva samt Opel Astra. Det er et indbygget system, der trækkes ud fra bilens bagkofanger. Derved har du plads til to cykler bag på bilen, i stedet for at de skulle monteres på taget eller på det traditionelle trækkrogs system.

Systemet kaldes FlexFix og passer yderligere til den nye Zafira Tourer, der kommer til januar 2012. En af fordelene ved dette FlexFix system er, at systemet er gemt væk når det ikke er i brug, så det fx ikke fylder unødigt op i bagagerummet. Det foldes bare sammen og skydes tilbage ind i kofangeren. Derudover skal du ikke tænke på en ekstra nummerplade og holder med baglygter, da der på FlexFix allerede har et sæt ekstra baglygter monteret, som blot foldes ud ved brug. Dertil sidder systemet bag nummerpladen, så nummerpladen skydes med ud når Flexfix er i brug.

Prisen for dette system koster fra 10.500 til 12.900 alt efter hvilken bil du har, om det er Corsa, Meriva eller Astra, plus den nye Zafira Tourer der kommer næste år.

Tjek også

FDM tester upræcise parkeringsapps

Hvis din parkeringsapp ikke er korrekt, kan det koste en p-afgift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *