Hjem » Featured Forside » EFTERLYSNING: Special Mercedes-Benz er stadigvæk efterlyst

EFTERLYSNING: Special Mercedes-Benz er stadigvæk efterlyst

Wincar.dk har natten til nytår fået stjålet deres sorte Mercedes-Benz SL63 AMG ‘Black Series’

Der bliver stjålet masser af specialbiler i København for tiden, og denne gang gik det ud over den sorte Mercedes-Benz SL63 AMG ‘Black Series’ fra firmaet Wincar.dk.

Bilen er ret unik på de danske veje, og burde derfor ikke være helt umulig at genkende. Den skulle efter sigende være den eneste i Danmark af denne slags.

Den sorte Mercedes-Benz kan genkendes på sit meget brede bodykit, der stammer fra ‘Black Series’ serien af sportsmodeller hos Mercedes-Benz. Derudover lyder den voldsom beskriver Wincar, som samtidig udloves en dusør på 50.000 kroner for fundet af bilen.

Bilen er endnu ikke fundet, men er blevet set lige siden flere gange i København og Storkøbenhavn. Så der er rig mulighed for, at bilen stadigvæk befinder sig i landet og ikke er blevet fragtet udenlands, som mange biltyverier ellers bliver.

Ved du noget?
Så snart der vides noget, vil vi opdatere jer. Og ser du selv bilen så rings straks til Wincar.dk på telefon: 27 77 77 72 eller 26 20 22 84 døgnet rundt.

I skrevne stund er deres opslag på Facebook blevet dele hele 5026 gange, og har mere end 640 kommentarer! Herunder kan du se billeder af bilen.

Tjek også

KIA e-Niro

KIA bekræfter 485 kilometers rækkevidde

KIA har netop præsenteret den helt officielle rækkevidde, på deres nylancerede KIA e-Niro, hvor ‘e’et ...