Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Audi » Der kommer ikke flere Audi RS4
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Der kommer ikke flere Audi RS4

Audi mener at den nye RS5 dækker behovet på markedet for disse sportsbiler, så derfor kommer der ikke flere RS4’ere. Dog går planerne på en ny super-sedan RS6, der kommer til at få 600 hestekræfter!

Audi vil ikke lave flere RS4 modeller. Den nye RS5 Coupé dækker nemlig markedets behov på det punkt. I stedet for vil Audi sætte deres RS-produktionskræfter ind på næste model af RS6. Den vil formentlig komme med en twin-turbo V8.
Nogle af kilderne fortæller, at den næste model vil komme med en 4.0-liters twin-turbo V8 motor, med hele 600 hestekræfter, det samme som en kommende Audi RS7.

Men kan det virkelig passe at Audi vil droppe sports-sedan’en RS4, der så længe har båret RS logoet? BMW har blandt andet en M3 i både firdørs sedan og todørs coupé.

Vi får se.

Tjek også

SEAT præsentere nyt flagskib Tarraco

Tarraco er SEATs tredje SUV, og den markerer mærkets indtræden på markedet for store SUV’er, samtidig med at den fuldender mærkets modelrække med Arona og Ateca. Den store SUV tilbyder stor fleksibilitet til kunderne med mulighed for både fem og syv sæder. Tarraco er den første model, der viser det nye SEAT-designsprog for de kommende år