Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Mercedes-Benz » Den nye Mercedes-AMG GT gør virtuel entre i Driveclub til PS4

Den nye Mercedes-AMG GT gør virtuel entre i Driveclub til PS4

new-mercedes-amg-gt-launches-exclusively-in-driveclub[1]

Mercedes-Benz er stærkt repræsenteret i Driveclub, et eksklusivt spil til Playstation 4, der udkommer til oktober. Iblandt deres biler finder vi den helt nye Mercedes-AMG GT

Mercedes har nu frigivet de første optagelser af deres nye AMG GT i spillet Driveclub.

Bilen er sat til at være tilgængelig som en gratis download, kort efter spillet bliver lanceret i oktober. Mercedes-AMG GT er blevet genskabt med “utroligt nøjagtighed” takket være et partnerskab mellem Mercedes og Evolution Studios, som står bag spillet Driveclub. Ifølge Mercedes, har AMG ingeniører arbejdet side om side med spiludvikleren for at sikre, at alt er så autentisk som muligt.

 

LÆS OGSÅ: Ny Mercedes-AMG GT får over 500 hestekræfter

 

Udover AMG GT, kan spillerne også opleve A 45 AMG, CLA 45 AMG, C 63 AMG Coupé Black Series, SL 65 AMG og SLS AMG Coupé Black Series.
Mercedes Head of Marketing and Communication, Dr. Jens Thiemer, har udtalt at “Vi er glade for, at Mercedes-Benz er så stærkt repræsenteret i Driveclub. Dette beviser mærkets tiltrækning og betydning, fordi kun verdens mest spændende og prestigefyldte sportsvogne er udvalgt af spiludviklere.”

Om vi så får lov at se den nye GT i de andre store bilspil såsom Forza og Gran Turismo må tiderne vise, men mon ikke der er en rimelig chance for det.

Herunder kan du se det klip som Mercedes har frigivet af deres GT i Driveclub:

Tjek også

Kør på ferie i Volkswagen Grand California

To varianter af Grand California, gør kør-selv-ferien til en leg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *