Hjem » Events » Biler for Alle » Biler for Alle 2011: Skoda Vision D
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Biler for Alle 2011: Skoda Vision D

Skoda står klar med et af deres mange koncepter for fremtiden – Skoda Vision D. Se den her, eller på Biler for Alle 2011 i Herning, netop nu.

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
Et smukig på fremtidens Skoda
Skoda har vist en masse forskellige koncepter frem i løbet af i år. Blandt andet MissionL og denne Vision D. Vision D blev vist frem første gang, under Geneve-udstillingen tidligere på året, hvor konceptbilen bragte et udsnit af hvad vi kan forvente os i fremtiden hos Skoda – ihvertfald på designsiden. For mens at Vision D ligner en bil der sagtens kunne komme i produktion, har Skoda fortalt at der ikke kommer en Vision D i modelprogrammet.

 

Skoda Vision D er en rummelig bil, med designlinier som de frække italienere. Størrelsen på bilen er et slag mellem Fabia og Octavia. Dog hælder det mest til, at Vision D sætter grundskitserne for den næste Octavia med nogle design elementer fra MissionL. Den skarpe profil og linierne skal dog efter planen være med på fremtidens Skoda modeller.
Se denne nyhed, samt mange andre netop nu, på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

The NextGEN gallery with ID/slug: 486 does not exist or is empty.

Tjek også

Kør på ferie i Volkswagen Grand California

To varianter af Grand California, gør kør-selv-ferien til en leg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *