Hjem » Events » Biler for Alle » Biler for Alle 2011: Opel Ampera
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Biler for Alle 2011: Opel Ampera

Biler for Alle har en deltager, som både har vundet titlen som Årets bil i Danmark og som er en nyhed på messen, nemlig Opel Ampera!

Foto: Mads Ovesen & Jeppe Søgaard
Vandt Årets bil i Danmark 2012
I konkurrencen om at blive Årets bil i Danmark, var det Opel Ampera der løb afsted med førstepladsen foran den nye BMW 1-serie på anden pladsen og Ford Focus på tredje pladsen. Og det er trods en startpris på næsten 600.000 kroner. Og det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi i Danmark er afgiftpræget, hvilket betyder at selv samme bil kan fås i nabolandende til 340.000 kroner i Norge og 325.000 i Tyskland.

LÆS OGSÅ: Tysk politi får elbiler i flåden!

Opel Ampera er en el-bil, som kan lades op via et normalt 220/240 volt  stik. Og udelukkende på batteriet, kan bilen køre op til 80 kilometer alene på strømmen. På brændstofsiden er der en 1,4-liters benzin motor under hjelmen, som slår til ved større hastigheder. Læs meget mere om Opel Ampera i denne artikel. Se denne nyhed, samt mange andre netop nu, på Messecenter Hernings biludstilling – Biler for Alle 2011. Du kan også læse alle nyhederne vi har bragt fra Biler for Alle 2011 – lige her.

Tjek også

M-familien udvides med X3 M og X4 M

Begge modeller kommer også som Competition varianter, og yder fra 480 hestekræfter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *