Hjem » Tuning » ABT » Audi S3 Sedan får en ABT-makeover

Audi S3 Sedan får en ABT-makeover

ABT Sportsline har givet Audi S3 Sedan en mindre opgradering

 

ABT Audi S3 Sedan

 

Savner du lidt mere skub i din Audi S3 Sedan, så kunne ABT opgraderingsprogrammet måske være løsningen. Selvom S3 Sedan ikke ligefrem er langsom som standard, kan der alligevel pilles og skrues lidt. Og derfor kan ABT opnå 370 hestekræfter og 460 Nm i den frække sedan, tilforskel fra standard ydelse på 300 hestekræfter og 380 Nm. Det gør den 4-cylinderet 2,0-liters TFSI motor lidt mere kvik!

Forøgelsen gør at S3 Sedan nu går til 100 km/t på 4,5 sekunder. Det er blot 0,4 sekunder hurtigere end normalen. Derudover har ABT pillet lidt ved topfarten, og forøget den til 265 km/t. Den er ellers begrænset til 250 km/t som standard.

På udseendet er der ikke sket meget, da det mest har handlet om en performance opgradering. Men alligevel har der sneget sig et par 20-tommer DR-alufælge ind. De måler 235/30 R20. Derudover er der kommet småting på bilen som nyt lys i dørene, nye måtter og nye luftdysser i  kabinen. Hvis man som kunde ikke ønsker de 20-tommer fælge, fås bilen også med et bredt udvalg af 18- og 19-tommer fælge i 225/40 R18 og 225/35 R19 dæk.

Prisen for opgraderingen har vi desværre ikke fået oplyst.

 

Tjek også

Brabus Mercedes AMG E63 S

Hvis du er på udkig efter en super sedan, der kan kører fra en Ferrari i lyskrydset, så er det nu du virkelig skal følge med. For Brabus har skabt et monster af en sedan, hvor der er plads til familien og svigermor. Sidstnævnte kan jo få en tur med pedellen i kælderen, så holder hun nok mund resten af turen.