Hjem » Nyheder » Bil Mærker » Audi » Audi A1 nu med quattro (VIDEO UPDATE)
Fredagstræf: Sæsonstart i Glostrup 1

Audi A1 nu med quattro (VIDEO UPDATE)

Først skulle Audi S1 komme allerede i januar 2011. Nu må vi desværre vente lidt endnu. Dette betyder dog at du får den med quattro i stedet.

 

Audi har netop afsløret de første billeder af den nye Audi A1 med det meget eftertragtede quattro fra Audi. Systemet skulle gerne være det vi kender fra Audi A3 og TT. Billederne er ikke det som afslører det nye system og Audi vil heller ikke udtale sig omkring et lanceringstidspunkt. Det bliver en af de størrer motorvarianter som får quattro, så mon ikke det bliver den nye Audi S1 der bliver den første med muligheden.

Systemet er ikke kun til leg, men også med til at give dig mere sikkerhed på vejen. Med systemet er du sikker på altid at have det mest optimale greb. Hvis du mister friktion på et af de fire hjul, overføres den kraft som ikke bliver brugt på dette hjul, til de andre. Dette gør at du altid er sikker på at have bilen under kontrol ved udskridninger eller ujævne veje.

Audi A1 med quattro bliver vist frem disse dage i Canada. Her afholder Audi et specielt quattro event i Montreal, for at fejre 30 året for quattro.

Hvilke modeller og til hvilke priser quattro kommer til den nye Audi A1 vides endnu ikke.

Se flere billeder og læs mere om den lille Audi A1 her:

Tjek også

Ny Audi SQ5 TDI på markedet til sommer

Audi´s nyeste SUV har mere moment end en Ferrari F12 Berlinetta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *