Hjem » Tuning » A.R.T. Tuning bygger bred BMW X5

A.R.T. Tuning bygger bred BMW X5

Tunerne fra tyske A.R.T. Tuning har udgivet deres BMW X5

Det er ikke hverdag, at vi hører om tuningsprojekter fra tyske A.R.T. Tuning. Men denne gang har de smidt en stylingspakke på internettet, til BMW X5.

Tuningsfirmaet fra Nuremberg har bygget denne hvide widebody X5 under navnet ‘xHawk5’.

På ydersiden har bilen fået en helt ny forkofanger, frontgrill, nye LED kørelys forlygter, en ny forklap og en masse andet. På siderne har den fået bredere skærme hele vejen rundt som strækker sig hen over dørerne, nye sideskørter, nye dørpaneler og bagerst har den fået en ny bagkofanger med integreret diffuser. På toppen af enden sidder en ny tagspoiler, og nederst har den fået nye udstødningsrør.

Til denne BMW X5 xHawk5, kan der fås 22-tommer letvægtsfælge af mærket MonoART1 fra deres premium fælgemodelprogram. De fås med 295/30R22 dæk.

I kabinen har den fået læder og alcantara, ny sædekonfigurations mulighed for hvert sæde i bilen foran, og til bagsædepassagererne er nu kommet en centerkonsol. Der er desværre ingen billeder af interiørdelen i denne omgang.

A.R.T. Tuning fortæller, at de også har et motoropgraderings program på trapperne for både diesel- og benzinvarianterne. Men hvad man ender med af ydelsesforøgelse, er der ingen detaljer om.

Tjek også

Audi RS6-R ABT Avant med 730 hestekræfter

Nu kan du lease en Audi RS6-R ABT Avant, for omkring 14.000,- kroner om måneden