Hjem » Nyheder » Bil Mærker » BMW » Alpina B6 xDrive Gran Coupe med 600 hypper

Alpina B6 xDrive Gran Coupe med 600 hypper

BMW har udgivet den næste Alpina B6 xDrive Gran Coupe

BMW har udgivet den næste Alpina B6 xDrive Gran Coupe, som både har fået flere hestekræfter og en ny topfart.

Bilen er meget let at genkende, i og med den har det klassiske Alpina udseende. Det betyder en ny front med en anden frontgrill, en anden forkofanger med underlæbe, blå bremsekalibre og en ny forklap. Dertil er det begrænset hvad der ellers er nyt på den i udseendet, andet end de mange B6 logoer hist og her. Der er dog blevet plads til LED Adaptive forlygter med ‘High Beam Assistent’ som standard.

Under hjelmen har den 4,4-liters V8-motor med twinturbo fået en opgradering, og yder nu 600 hestekræfter og 799 Nm! Det er en effektforøgelse på 60 hestekræfter og 67 Nm, til forskel for den normale model. Alpina udgaven har også fået en ny otte-trins automatisk gearkasse og firehjulstræk. Det får den store bil til at flytte sig til 100 km/t på 3,6 sekunder, mens topfarten elektronisk er sat ind ved 321 km/t.

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.