Hjem » Tuning » ABT » ABT tuner på Audi S6 Avant

ABT tuner på Audi S6 Avant

Den faceliftede Audi A6 Avant har fået en overhaling af ABT

Tyske ABT Sportsline har udgivet deres tuningsprogram til den faceliftede Audi S6 Avant.

Den skulle i følge ABT kunne give lige så meget performance, som RS modellerne giver. Den 4,0-liters V8 motor med twin turbo, er blevet pumpet til at yde 550 hestekræfter og 680 Nm. En forøgelse på 100 hestekræfter og 130 Nm. Hvad den går fra 0-100 km/t, er dog ikke blevet oplyst. Men topfarten er blevet øget til 290 km/t.

På eksteriørdelen tilbyder ABT Sportsline at man kan få kulfiber sidepejle, en kulfiberforstærket hækvinge bagpå samt en længere række af 20- og 21-tommer alufælge. Dertil kan du få måtter i kabinen med ABT logoer, et rat med gearskifte indikator i LED og en undervogn med ‘Level Control’, som gør det muligt at sænke bilen med 20 mm foran og 15 mm bagtil.

Og skulle du nu gå all-in på stylingen af din Audi S6 Avant, så er det jo efterhånden blevet meget populært med en tagboks. F.eks Jon Olsson, viste sin nye ombyggede Audi frem forleden, som også har en fræk tagboks på taget! Det giver også øget bagageplads, hvis det store bagagerum i bilen ikke er nok. Og så er det jo godt, at der på nettet findes masser af muligheder for at erhverve sig en tagboks, til en fornuftig pris.

Tjek også

Brabus Mercedes AMG E63 S

Hvis du er på udkig efter en super sedan, der kan kører fra en Ferrari i lyskrydset, så er det nu du virkelig skal følge med. For Brabus har skabt et monster af en sedan, hvor der er plads til familien og svigermor. Sidstnævnte kan jo få en tur med pedellen i kælderen, så holder hun nok mund resten af turen.