Hjem » Tuning » ABT » ABT gør S1 til en ægte pocket-rocket
ABT Sportsline S1

ABT gør S1 til en ægte pocket-rocket

Audi S1 opnår hele 310 hestekræfter efter opgradering

 

ABT Sportsline S1
ABT Sportsline S1

ABT Sportsline har leget med S1, og givet den en masse ekstra power.

Som standard er den ikke ligefrem langsom. Hele 231 hestekræfter gemmer der sig under hjelmen, på den 2,0-liters TFSI motor med fire-cylinder. Det gør at Audi S1 alene her, kan nå 100 km/t på bare 5,9 sekunder.

Men det er ikke godt nok, hvis du spørger ABT Sportsline. Det lille monster skal nemlig yde intet mindre end 310 hestekræfter og 440 Nm, som giver den en effekt forøgelse i Nm på 70. Hvad denne opgraderet ABT udgave opnår efter tuningen, er der ikke nogle informationer om. Men den burde være en del hurtigere, end standard udgaven, før den rammer den elektroniske begrænsning på 250 km/t.

Ud over tuningen, har S1 Sportback også fået nye 18-tommer fælge i 255/50 R18. Dertil har den fået en sænkning, som gør den 30 mm lavere, samt luftindtag på sideskærmene.

Og skulle du være i tvivl, så fås opgraderingen fra ABT også til den tre-dørs udgave af S1.

Tjek også

Gemballa Widebody Porsche 911 Turbo med 807 HK

Gemballa er et velkendt navn, når vi taler om Porsche tuning. Og deres seneste skud på stammen, sætter en stor tyk streg under hvorfor de er så velkendte for deres Porsche tuning. De har nemlig forvandlet en Porsche 911 turbo til en Gemballa GTR 8XX Evo-R.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *