Om skribenten

Relateret artikler

11 Comments

 1. 1

  Alexander

  Med den pris vil de lege med de store drenge! Så må man også forvente, at den kan holde til at blive mishandlet. McLaren P1, Porsche 918, Koenigsegg, Pagani, Ferrari osv. er andre muligheder til den pris – alle biler, som Zenvoen vil have svært ved at overgå. Koenigsegg fik også uheldig TV-tid i TopGear, da The Stig kørte af banen, hvorefter de tager bilen tilbage til Sverige, monterer en hækvinge, og lader TG prøve igen – jeg håber Zenvo følger samme eksempel!

  Svar
 2. 2

  Niels

  Det med koblingen er beklageligt, men hvis der er en fejl i en blæser fra et anerkent firma, så kunne det ligeså godt være sket på en koenigsegg eller Pagani..

  Svar
 3. 3

  Martin

  Men har du set en ferrari i brand på topgear banen?

  Svar
 4. 4

  Martin

  Ikke på top gear banen, men der var da en del 458’er der gik op i røg da de kom på market. de tilbagekalde dem efter der var 5 stk der var brændt af.

  Svar
 5. 5

  Mathias Hermansen

  Det handler KUN om penge, penge, penge… Hvis det nu var Ferrari der var udkommet med Zenvoen, dog under Ferrari navnet. Var Top Gear blevet betalet fra at fortælle disse mindre fejl, og den ville 100% også være blevet kørt på en tør bane

  Svar
 6. 6

  Dennis Dahlmann

  Mathias, det var dog en naiv holdning.
  Uanset hvilket mærke de tester så ville de da gøre grin med den hvis lortet bryder i brand.

  Svar
 7. 7

  Thomas

  Ikke hvis det er en britisk bil.
  Mclaren P1 er ikke fejlfri, men den roste de stort.

  Svar
 8. 8

  Henrik D

  Selvom vi som danskere gerne ville have, at bilen imponerede. Så lad os istedet holde op med at være naive. En bil udviklet til et sted mellem 50 og 150 mio. kr., vil jo aldrig kunne matche en Ferrari eller McLaren der koster over 1. mia. kr. at udvikle. Så talentfulde er ingen. Heller ikke svenske Koenigsegg, der også har brugt mere på deres biler. Bilen landede hvor man måtte forvente…

  Svar
 9. 9

  Claus

  Da de testede McLaren brændte de 5 koblinger af, men det blev ikke nævnt

  Svar
 10. 10

  og

  Hopefully your countrymen’s car will get a fair runout in the future. The show is about the UK public forking out €100m each year for Clarkson’s TV co. to pocket half of that to share between the three of them for 12 weeks of filming. kinda makes the €50m spent on the show itself still seem poor value for money but if the car can do something tellyvisual and put in a good lap as well then who knows?

  Svar
 11. 11

  majbritt lundberg

  Nu taler i alle om biler der har været bygget i mange år af meget store bilproducenter….her er tale om et dansk produkt som stadig har mange ting at lære…fejl er en del af processen….så hatten af til jer der byggede dette vidunder.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *