Hjem » Events » IAA Frankfurt Motor Show » 2014 VW Golf R på video!

2014 VW Golf R på video!

Volkswagen har udgivet en video, med den kommende 2014 VW Golf R!

[youtube]T8TV3icsETo[/youtube]

Nye billeder og en opfølgende video, har ramt internettet af den kommende VW Golf R, som får debut på Frankfurt Motor Show i næste uge.

 

2014 VW Golf R får et aggressivt udseende, med nye kofangere, redesignede sideskørter og en diffuser bagtil. Modellen kommer også med bi-xenon forlygter, LED kørelys og en udstødning bagtil med fire sports afgangsrør.

 

Under hjelmen får 2014 VW Golf R en turboladet 2,0-liters firecylinderet motor, som laver 300 hestekræfter og 380 Nm. Det er en forøgelse på 30 hestekræfter og 30 Nm, til forskel fra den tidligere udgave. Kræfterne bliver overført til vejen via et 4Motion firehjulstræk, med en femte generation af Haldex ophænget, som næsten udrydder alt hvad der hedder tab af greb.

 

0-100 km/t, som de fleste nok gerne vil høre, rammes efter 5.1 sekunder med den seks-trins manuelle gearkasse, mens den tilkøbsvenlige seks-trins DSG-gearkasse klarer samme distance på 4.9 sekunder.

 

2014 Volswagen Golf R kommer til salg senere på året, og priserne starter på 38.325 Euro inkl. tyske afgifter (omkring 286.000 DKK). Endelige danske priser, kender vi ikke endnu.

Tjek også

FDM tester upræcise parkeringsapps

Hvis din parkeringsapp ikke er korrekt, kan det koste en p-afgift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *