Hjem » Nyheder » Bil Mærker » BMW » 2010 BMW 6-serie Coupé

2010 BMW 6-serie Coupé

Forud for Paris Motor Show i år, vælger BMW at offentliggive de første billeder af en Concept 6-serie Coupé. Her er alle billederne og informationer om bilen.

Som så mange af de andre bilproducenter, der vælger at lancere nyheder frem til Paris Motor Show, går BMW nu med i legen om at udgive billeder før tid.
Designet til at være “stylish and authentic expression of superior sports performance”, er bilen en to-dørs version af den store Concept Gran Coupe. Bilen får LED forlygter, de store nyre på fronten, et udstødningssystem med fire afgangsrør og 20-tommer aluminiums fælge mm.

 

I kabinen er der todelt læder i base og brunt. En masse af panelerne er i træ og så har bilen en sort lakeret midterkonsol. En 10.2-tommer skærm med iDrive er til at finde samt et digitalt instrumentering og et 16-højtalers Bang & Olufsen anlæg, glastag og meget mere.
BMW vil ikke ud med informationer om maskinen under hjelmen, men der gættes på en twin-turbo 4.4-liters V8 med 400 hestekræfter og 609 Nm.

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!

Tjek også

BMW 3-serie præsenteres med nye spændende motorvarianter

Den nye BMW 330e Sedan har en elektrisk rækkevidde, som er 50 procent længere end forgængeren samtidig med, at brændstofforbruget og CO2-udledningen er reduceret med mere end 10 procent. Bilen kan nu køre 60 km* på ren el. Ved blandet kørsel kører den 58,8 km/l* og udleder kun 39 g CO2per km*.