Hjem » Events » Biltræf » 1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010

1. Viborg træf hos Jysk Autoudstyr 2010

Lørdag d. 1. maj blev årets første træf i Viborg afholdt. Man havde valgt at gentage succesen fra sidst år, ved at holde det hos Jysk Autoudstyr. Sidste år trak dette træf omkring 700 biler til området og var en kæmpe succes.

Jysk Autoudstyr havde sørget for at der var underholdning på pladsen. En DJ der stod og spillet lidt musik hele aftenen, pølsevognen var på plads så man kunne få stillet sulten, og der var masser af gode tilbud i butikken. Vejret viste sig fra sin gode side, dog blæste det så meget at det føltes som minus grader. Dette gjorde desværre at folk ikke blev hængende alt for længe, men mellem 19.30 og 21.00 var pladsen fyldt op stort set hele tiden.

Træffet havde alt hvad der nu hører til et træf i Viborg. Flotte og gennemførte biler, knap så flotte og slet ikke gennemførte biler, og så selvfølgelig babes og unge knægte med deres hunde. Alt det som er med til at give den stemning man kender fra træf i Viborg.

Alt i alt var det endnu engang en stor succes med mange mennesker og biler. Lørdag d. 1. maj 2010 var en dag med mange træf og events rundt om i landet. Det årlige Koed træf, Scandinavian Drifts første runde på Vandel Park og div. træf rundt om i de større byer. Politiet var også forbi men uden at forstyrre træffet.

Pro-Street.dk glæder sig til at komme forbi igen næste gang til endnu et godt træf i Viborg. Til den tid burde det også være lidt varmere, hvilket helt sikkert vild gøre træffet endnu større.

Fakta:
Event: Jysk Autoudstyr åbenhus. 1. maj 2010.
Hjemmeside: www.JyskAutoudstyr.dk
Lokation: Jysk Autoudstyr, Vognmagervej 6, 8800 Viborg.

Tjek også

VIND: To weekendbilletter til Auto Show Odense

Nu kan du vinde to weekendbilletter til Auto Show Odense